4 mei 2024: 73ste Beemster Bijenmarkt

Een gezellige en leerzame bijenmarkt waar je honing en andere bijenproducten kan laten keuren, je imkermateriaal kan aanschaffen, je kennis kan verbreden en gezellig kan bij-praten met een kopje koffie in brasserie ‘De Kerckhaen’. 

Naast Brasserie De Kerckhaen vind je De Johanneshof Wereldtuin. Ontsnap aan je dagelijkse drukte en vind je rust en harmonie in deze schitterende tuin. Wandel door deze karakteristieke pastorietuin en leer andere landen en culturen kennen. 

Zorg dat je contant geld mee hebt, niet alle kramen beschikken over een pinautomaat. De dichtbij zijnde pinautomaat is 5 km verderop in Middenbeemster. 

De auto kan je parkeren op het ‘zandveldje’, volg hiervoor de P- borden. 

Deze markt wordt georganiseerd door en voor imkers en kan alleen slagen als we genoeg hulp krijgen. Wij zijn nog opzoek naar parkeerbegeleiders. Heb je een uurtje over, meld je dan aan via: marianne-eekhof@hotmail.nl. Tevens kan je bij Marianne terecht voor je vragen. 

Datum: 4 mei tijd: 9:00 tot 14:00 uur

Locatie: Brasserie De Kerckhaen

Adres: Jisperweg 57, 1464 NG Westbeemster