Winkel

Openingstijden

Vanaf 26 maart t/m 1 oktober 2024 zijn wij elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur geopend. Ons adres is Langs de Akker 1, 1186 DA in Amstelveen.

Verkoop

We kopen, als actieve imkers, goede en betaalbare imkermaterialen en gereedschappen in bij diverse leveranciers. Ga voor ons assortiment en de prijzen van de artikelen naar de subpagina (of klik hier).

De vermelde prijzen of beschikbaarheid van artikelen kunnen echter in de loop van het seizoen aan veranderingen onderhevig zijn.

Raat

  • Wij kopen was (van uitgesmolten ramen) in van onze imkers en laten dit in de winter tot raat verwerken bij een geregistreerd vak bedrijf voor de imkerij en raatmakerij. Daar wordt onze aangeleverde was eerst bemonsterd en na goedkeuring voor ons verwerkt. Wij krijgen dus altijd onze eigen was als raat terug. Zo bent u altijd verzekerd van eersteklas raat voor uw volken.
  • Onze leden maken ook zelf raat met de was pers van de vereniging, wat wij ‘huisgemaakte raat’ noemen. Deze raat is echter niet altijd voorradig want dat hangt o.a. af van het aantal vrijwilligers die dit willen maken. Mocht u sterk afwijkende raatmaten nodig hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze Was commissie.

Vrijwilligers

Al onze vrijwilligers zijn lid van de vereniging en praktiserend imker en kunnen u dan ook met raad en daad bijstaan tijdens uw bezoek.

Zoals elders op deze site aangegeven kunt u bij ons uitsluitend met pin betalen. Contant geld nemen wij om veiligheidsredenen niet aan.

Wilt u weten of een bepaald artikel op voorraad is of heeft u een speciale bestelling, stuur dan een e-mail naar imkerwinkelamstelland@gmail.com (of klik op deze link winkelcommissie) of bel even met Wouter van der Heijde 06-49866650.

Ontmoeten

Tegelijkertijd is de dinsdagavond een ontmoetingsavond en worden ervaringen uitgewisseld onder het genot van gratis koffie en thee. Loop gewoon eens binnen! Heb je een prangende vraag over bijenhouden … er is altijd wel een imker met een antwoord!

Rekeningnummer van het depot :

Depot Bijenvereniging Amstelland   –  NL59 INGB 0008 0324 01