Cursussen

Imkervereniging Amstelland zet zich op verschillende manieren in, voor leden maar vooral voor de bijen. We praten en denken mee over beleid in de gemeente Amstelveen voor wat betreft groenbeheer. We vinden het van belang om kinderen al vroeg met bijen kennis te laten maken en dragen bij aan leskisten van Natuur- en Milieu-Educatie Amstelland-Meerlanden (www.natuurmilieuweb.nl) en aan het geven van bijenlessen op scholen. Voor volwassenen organiseren we cursussen (zie lijst hieronder). In 2017 leiden wij in de cursus ‘Bijenteelt voor Beginners’ bijvoorbeeld 16 nieuwe imkers op!

Mocht u belangstelling hebben voor een cursus/les/demonstratie/lezing voor volwassenen of voor (school)kinderen, dan kunt u zich per e-mail aanmelden bij de secretaris nbv.amstelland@gmail.com of via het contactformulier op deze website .

Overzicht van cursussen voor volwassenen:

Beginnend imker

De cursus start in februari 2018. Geeft u zich nu alvast op, om teleurstellingen te voorkomen.

Zaterdag 4 november 2017 van 10.oo tot 12.00 uur zal er op ons bijenpark, Langs de Akker 1, Amstelveen, een informatie bijeenkomst plaatshebben voor geintresseerden in de basis cursus. U kunt zich aanmelden via e-mail: nbv.amstelland@gmail.com of via het contactformulier op deze website.