Agenda-voorbij

16 november 2021: Lezing Annemieke Timmerman, bijenhouden in Uganda

Annemieke Timmerman vertelt over haar ervaringen in Oeganda In december 2019 was Annemieke Timmerman als PUM Expert Beekeeping naar Afrika. Annemieke was twee weken op bezoek bij plaatselijke imkers, deed onderzoek naar de stand van de imkerij en adviseerde over het verbeteren van de bijenteelt en bijenhouderij. De lezing bevat ook de ontwikkelingen in 2020(…)

Lees verder

Zaterdag 2 oktober 2021, seizoensluiting

Zaterdag 2 oktober 2021 sluiten wij onder het genot van iets lekkers, het bijenseizoen af. De basiscursisten zullen vast trots hun diploma van hun bijenteeltleraar in ontvangst nemen en uiteraard gaan wij een aantal mensen weer in het zonnetje zetten. Alles doen we buiten, programma onder voorbehoud van redelijke weersomstandigheden. Aanvang: 11.00 uur Afsluiting 13:00(…)

Lees verder

09 februari 2021, Webinar

Voor onze leden organiseren wij een virtuele bijeenkomst, met de volgende onderwerpen: u zal worden bijgepraat over actuele projecten en activiteiten waaraan onze vereniging actief deelneemt.  wij hebben de Voorzitter van de landelijke NBV, Bert Berghoef uitgenodigd zodat u al uw vragen en suggesties met betrekking tot de Landelijke Vereniging kunt stellen en bespreken. Locatie:(…)

Lees verder

30 december 2020, Oxaalzuur behandeling

Als de weersomstandigheden meewerken, gaan wij de niet-VSH volken op het bijenpark de winterbehandeling met oxaalzuur geven. Indien de condities niet ideaal zijn, zal er een ander datum worden gezocht. Aanvang: 09:30 uur Locatie: Bijenpark, Langs de Akker, Amstelveen

Lees verder

Imkerwinkel opent 21 april!

De imkerwinkel opent nu dan toch echt, met aanpassingen dat wel! Er is e.e.a. omgebouwd om √©√©nrichtingsverkeer te realiseren. Verder gelden de volgende regels: We houden 1,5 m afstand van elkaar en in de winkel wordt 1 klant per keer toegelaten en geholpen; u wordt geroepen als u aan de beurt bent en u volgt(…)

Lees verder

LET OP: Imkerwinkel – andere spelregels

We hebben een tijdelijk alternatief voor onze dinsdagavond opening: U bestelt via email uiterlijk voor vrijdag 12.00 uur en krijgt dan bericht terug of u uw bestelling aansluitend op zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur kunt ophalen en afrekenen. Stuur uw email aan imkerwinkelamstelland@gmail.com en vermeld duidelijk uw naam, artikel omschrijving en het aantal per(…)

Lees verder

10 maart 2020, Algemene Leden Vergadering

Op 10 maart a.s. zal onze jaarlijkse ledenvergadering weer plaatsvinden. Na afloop zal Cynthia Lionahr namens de ledenraad u bijpraten over de ontwikkelingen bij de NBV en neemt uw vragen en suggesties mee naar het bestuur. Locatie: Bijenpark Amstelland, Langs de Akker 1, Amstelveen Aanvang: 20:00 uur

Lees verder