17 november 2020, Ben Som de Cerff Eenvoudig(er) imkeren, hoe doe je dat? – Webinar

Wij zijn erg blij en trots dat Ben Som de Cerff ons inzicht komt geven over het Darwiniaans imkeren, een eenvoudigere manier van imkeren waarin de bij centraal staat.

Ben heeft ruime ervaring met allerlei type kasten opgedaan die allemaal het doel hebben/hadden om het imkeren te vereenvoudigen. Ben zal zijn ervaring en zienswijze delen hoe je zeer eenvoudig en bij vriendelijk kunt imkeren.

Ben Som de Cerff heeft een hobby imkerij, Green Spirit: (www.de-vlinder-en-go.nl) en is daarnaast ook docent bijen en koninginnenteelt. Wellicht kent u Ben van, de door imkers veel gelezen en geprezen bijen BLOG welke hij sinds 2015 voor de NBV website verzorgd. https://www.bijenhouders.nl/blog/van-harte-gefeliciteerd-ben-proost

Datum: 17 november 2020

Aanvang 20:00uur

Locatie: WEBINAR (aanmeld en inlog gegevens volgen)