Seizoensluiting

Graag nodigen wij onze leden uit om het bijenseizoen af te sluiten!

Dat gaan wij doen op zaterdag 28 september 2019 van 11:00 tot 12:30 uur. 

Wat staat er weer veel ontzettend veel te gebeuren!

Diploma uitreiking:

De basiscursisten zijn vanaf februari al gestart met het opdoen van theoretische en praktische kennis. Aanstaande zaterdag doen zij examen, altijd weer een spannend moment!Tijdens de seizoensluiting zullen de geslaagden hun diploma in ontvangst komen nemen.

Jubilaris: 

Hans de Graaff, is sinds 1979 lid van de NBV. 40 Jaar lidmaatschap is niet niks en zeker niet, als je regelmatig voor de vereniging actief bent. Kortom, alle redenen om Hans eens uitgebreid in het zonnetje zetten!

Ruilmarkt:

 Kijkt u eens op zolder, schuur of kast. Heeft u bijvoorbeeld imker-materialen, kastmateriaal, honing, propolis, boeken of andere, bijen/imker gerelateerde spullen en wilt u dat kwijt? Neem dat vooral mee, dit kunt u ruilen voor iets anders of voor een zacht prijsje over doen aan een van uw collega imkers.  Wat u niet kwijt kunt, gaat natuurlijk wel weer mee naar huis!

Lunch!

Uiteraard is er aan de inwendige mens gedacht, Wij verzorgen een heerlijke lunch! Mocht u een lekkernij mee willen nemen, lekker!. Kunt u dat aan de secretaris laten weten zodat wij dan rekening kunnen houden met onze aankopen? 
Kortom, alle reden om even langs te komen, dan mist u niets!

  • Datum: 28 september 2019
  • Tijd: 11:00 – ca. 12:30 uur
  • Locatie: Bijenpark Amstelland, Langs de Akker 1, Amstelveen